Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker det mere naturlig look. Dine vipper vil få et smukt løft, hvilket gør at de ser længere og meget mere fyldige ud. Holder i op til 8 uger, hvor et nyt Lash Lift anbefales hver 4-6 uge for et optimalt resultat, da nye vipper  vokser frem, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.
Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel, hvorefter der  påføres Lash Lift permgel i ca 15 min. efterfulgt af en neutraliserende creme i ca. 10 min. Vi anbefaler  at vipperne farves, for at få en optimale virkning af synlige lange, fyldige vipper.

Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel, hvor efter der gives en nærende vippeolie, som  lukker skællaget, og plejer og blødgøre vipperne.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, derfor vil nogle ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at venter 3-4 uger efter, det de dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan  ikke få returneret beløbet for et Lash Lift der ikke har taget ved.
Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke.

Bemærk: Kunden møder op til behandling uden øjen makeup. Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.