Ansigtsbehandlinger


Lille ansigtsbehandling

60 min. 595,-

Dobbel afrensning af huden, peeling med frugtsyre for at fjerne døde hudceller og rense / pleje nede i de dybere hudlag, porre udrensning, retning af bryn efter ønske, beroligende, rensende og collagen stimulerende Beauty Angel lys med cellulose maske efter hudtype samt afsluttende creme.

Klassisk ansigtsbehandling

75 min. 775,-

Dobbel afrensning af huden, peeling med frugtsyre for at fjerne døde hudceller og rense / pleje nede i de dybere hudlag, porre udrensning, Trykpunkt massage, aroma dranage og velvære ansigtsmassage ,retning af bryn efter ønske, beroligende, collagen stimulerende og foryngende Beauty Angel lys med cellulose maske efter hudtype, samt afsluttende creme.

Luksus ansigtsbehandling med Gua Sha massage

90 min. 900,-

Dobbel afrensning af huden, peeling med frugtsyre for at fjerne døde hudceller og rense / pleje nede i de dybere hudlag, porre udrensning, Trykpunkt massage, aroma dranage og Gua Sha massage, retning af bryn efter ønske, beroligende, collagen stimulerende og foryngende Beauty Angel lys med cellulose maske efter hudtype, samt afsluttende creme.

Læs mere om Gua Sha massage.

Teenage behandling (under 18 år)

60 min. 475,-

Dobbel afrensning af huden, peeling med frugtsyre for at fjerne døde hudceller og rense / pleje nede i de dybere hudlag, porre udrensning, retning af bryn efter ønske, beroligende, rensende og collagen stimulerende Beauty Angel lys med cellulose maske efter hudtype samt afsluttende creme.

Silk Peel

45 min. 695,-

dobbel afrensning af huden, hudanalyse, SilkPeel med Solution efter din hudtype afsluttende creme.

Vi anbefaler Beauty Angel Lys efter en SilkPeel behandling.

Find Beauty Angel Lys á 15 min. 219,- her.

Angel Care

30 min. 425,-
Dobbel afrensning, peeling for at fjerne døde hudceller, retning af bryn efter ønske, cellutose maske efter hudtype og afsluttende creme

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

SilkPeel’s Dermalinfusion

SilkPeel’s Dermalinfusion er den mest moderne hudbehandling, der er til rådighed i dag.
Det er den eneste metode, der eksfolierer og samtidig tilfører huden specifikke solutions, så din hud føles friskere og ser bedre ud. Silkpeel er en sikker og smertefri behandling, hvor hver kunde opnår et hurtigt og effektivt resultat uden de komplikationer og ubehag der normalt er forbundet med invasiv behandling. Derudover er SilkePeel™ unik fordi den ikke anvender krystaller og andre slibemidler, der kan irritere huden.

Fordele for kunden

Huden forbedres straks.
Simultan eksfoliering, hud indslusning, lymfe-, muskel-, og nerve punkts stimulering.
Returnering til normale aktiviteter med det samme.
Undgå risiko forbundet med partikulær hudafskrabning.

SilkPeel Priser

1 Behandling: kr. 695,-
6 Behandlinger: kr. 3475,-

Varighed: 30 min.

Hvordan virker den?

Behandleren vælger et eller flere af de behandlings solutions, udviklet til at behandle
forskellige hudproblemer.

SilkPeel™ indsluser produkterne dybt ned i huden, hvor de har den mest effektive virkning. Solution ligger ikke bare oven på huden, som en lotion eller creme vil gøre, men bliver indsluset via det patenterede SilkPeel™ behandlingsgreb Dermalinfusion™ øger fordelene ved eksfoliering og effekten af den indsluset solutions uden det ubehag og den smertefulde effekt som de fleste oplever ved andre microdebrasions behandlinger.

Hvad er SilkPeel™ velegnet til?

SilkPeel er en sikker, behagelig behandling velegnet til alle hudtyper og behandler:

  • Tør hud
  • Fine linjer
  • Eksem
  • Ru hud
  • Aktiv akne
  • Fedtet hud
  • Rødme
  • Solskader
  • Hyperpigmentering

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.