Gua Sha Ansigtsmassage


Måske har du allerede hørt om  Gua Sha, der er spået til at blive det helt store trend. Men Gua Sha-massage er langt fra et nyt påfund i skønhedsindustrien.  Gua Sha er en tusind år gammel teknik, opdaget i den første medicin bog fra Den Gule Kejser. Gua Sha er stadig en folkemedicin hos kineserne, som bruger teknikken når familiemedlemmer er ved at blive syge, fx ved forkølelse og influenza.

Gua betyder ”at skrabe” og Sha betyder ”røde pletter/rødmen. Gua Sha arbejder i fascier og bindevæv, hvor redskabet skraber huden ganske let, så affaldsstoffer, infiltrationer og ophobninger presses væk. Dette øger den selvhelende proces med 400 gange, samtidig med at det øger volume og spændstigheden i huden. Nogle steder vil huden blive hurtigt rød og ellers forsvinde igen lige efter. Men ofte vil der komme røde pletter nogle af de steder man skraber, og det er dér de underliggende hudproblemer ligger.

Du kan også se vores andre ansigtsbehandlinger her.

Luksus ansigtsbehandling med Gua Sha massage

90 min. 900,-

Dobbel afrensning af huden, peeling med frugtsyre for at fjerne døde hudceller og rense / pleje nede i de dybere hudlag, porre udrensning, Trykpunkt massage, aroma dranage og Gua Sha massage, retning af bryn efter ønske, beroligende, collagen stimulerende og foryngende Beauty Angel lys med cellulose maske efter hudtype, samt afsluttende creme.


2500 år gammel holistisk massage teknik

Fundamentet bag Beauty Gua Sha er en mere end 2500 år gammel holistisk massage teknik fra det gamle Kina, kombineret med styrkerne fra moderne beauty pleje og dybdegående viden om ansigtets bindevæv og mimiske muskulatur.

Vi arbejder dybt i vævet med Gua Sha redskabet og i de mimiske muskler i ansigtet med de traditionelle Gua Sha strygninger, lymfedrænage og akupressur massage.

Bekymrings rynker

I problemområderne gennemarbejder og smidiggør vi vævet, hvilket opstrammer huden. De mimiske punkter ved kinderne og bekymrings rynkerne omkring øjnene afspændes og gennemgår en Botox-lignende effekt ved at give slip på spændingen og dermed minimere synligheden af de dybe furer. Desuden stimulerer vi blodcirkulationen og lymfesystemet, som mindsker poser, mørke rander og rynker under øjnene.

Kosmetisk Gua Sha en holistisk ansigtsmassage

Hvis du elsker holistiske skønhedspleje, og går ind for at forbedre din naturlige skønhed , så er ansigts Gua Sha et fantastisk redskab med mange effektfulde og unikke egenskaber.  Det er en 100 procent naturlig vej til en smukkere, mere fast og spændstig hud. Behandlingen virker afspændende på ansigtsmusklerne, de fine linjer mindskes, du opnår en smukkere og mere vital ansigts glød.

Kosmetisk Gua Sha behandlingen består af

  • Let afrensning med skånsomme produkter
  • Gua Sha massage med økologisk og cellefornyende Lavendelolie
  • Økologisk og vegansk muddermaske
  • Blid ansigtsmassage med rosa quartz face roller

Kosmetisk Gua Sha behandling er den ultimative wellness behandling, der forskønner og plejer din hud, og samtidig er yderst afstressende. I ansigtsmassagen arbejdes der med at øge blodcirkulation i hud og bindevæv, samt at aktivere lymfedrænagen. 

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.