Handelsbetingelser


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra hjertinghudpleje.dk

Generelle oplysninger
Hjerting hudpleje
CVR-nr. 37139122
Mågevænget 3
6710 Esbjerg V
eydna123@gmail.com
+(45) 25 30 66 19

Priser
Alle priser på hjertinghudpleje.dk er i danske kroner og inklusiv moms.

Afbudspolitik
Udeblivelse og afbud efter 48 timer inden aftalt tid opkræves 100% af behandlingens pris og afbud efter 3 dage inden aftalt tid opkræves 50% af behandlingens pris.

Betalingsmuligheder
På vakuumpakker.dk kan du betale med VISA-Dankort, Mastecard, Mastro, Mobilpay og PayPal.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Post Nord: fragt pris. 49 kr. ved køb under 1000 kr. Køb over 1000 kr. leveres fragtfri.
Leveringstid 2-10 dage.

GLS: fragtpris. 49 kr. ved køb under 1000 kr. Køb over 1000 kr. Leveres fragtfri.
Leveringstid 2-7 dage.

Vi gør opmærksom på, at der ikke vil blive tilsendt en faktura. Du bedes derfor selv printe købsbekræfteksen ud. Ønsker i en faktura, bedes i venligst skrive det i bemærkning under bestilling.

Gavekort

Gavekortet er gyldigt 1 år fra udstedelsesdatoen med mindre andet fremgår af selve gavekortet.

Gavekortet kan benyttes til betaling af produkter på webshoppention eller behandlinger i vores klinik. Gavekortet skal derfor betragtes som kontanter.

Det betyder, at bortkomst og misbrug af gavekortet er dit ansvar og din risiko. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Bortkomne gavekort eller misbrug af gavekort erstattes ikke af Hjerting Hudpleje. Gavekortet kan ikke spærres, hvis det bortkommer.

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til eydna123@gmail.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: (indsæt

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Hjerting hudpleje
Mågevænget 3
6710 Esbjerg V

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation:
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Hjerting hudpleje
Mågevænget 3
6710 Esbjerg V

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Hjerting hudpleje på mail: eydna123@gmail.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.