Kropsbehandlinger

Selvforkælelse i verdensklasse. Har du brugt for en kropsbehandling for at komme helt ned i gear. Så tag et kig på vores brede udvalg af behandlinger.

Kurbad, saltscrubs og massage


Kurbad

60 min. 725,-

Kroppen skrubbes med havsalt og eucalyptus. Derefter synker du ned i et varmt, skummende og mineralrigt karbad. Behandlingen afsluttes med en masserende indsmøring af en lækker bodylotion afstemt efter din hudtype.

Afslapning ved vesterhavet

90 min. 1.100,-

Kroppen tørbørstes og skrubbes med havsalt og eucalyptus. Derefter får du massage med varme sten, afsluttende med en skøn hovedbundsmassage i varm olie. 

Saltbad

30 min. 350,-

Lad kroppen synke ned i et dejligt, varmt og skummende bad med mineralsalt og lad hele kroppen slappe af.

Perfekt inden en af vores massager

Saltskrub

30 min. 350,-

En rengørende  helkrops scrub og tørbørstning, med salt og eucalyptus, som fjerner tørre og døde hudceller. Dette giver en lækker blød og glat hud, samt øger blodcirkulationen for bedre optagelse af aktive virkestoffer. Behandlingen afsluttes med indsmøring af en lækker bodylotion/olie.

Perfekt inden en solferie, massage eller Spray Tan.

Badehotellets saltskrub for 2

95 min. 1.350,-

2 personer – 1 behandler

I starter med en lækker saltscrub med eucalyptus, som fjerne døde hudceller. Derefter kan I lade jer synke ned i et dejligt varmt og skummende karbad med mineralske salt, hvorefter i får skiftevis en lækker ansigtsmaske afstemt efter hudtype, og en afslappende massage af ryg/nakke/skuldre. 

Opstrammende detox Indpakning

90 min. 1.100,-

Behandlingen starter med en  tørbørstning der fremmer blodcirkulationen og fjerner tørre og døde hudceller. Derefter bliver du pakket ind med lun spirulina, som giver huden et boost af aktive næringsstoffer og udrenser kroppen. Imens spirulinaen virker, nyder du en skøn ansigtskur afstemt efter din hudtype. Behandlingen afsluttes med en slankende/drænerende massage i en aktiv opstrammende og slankende serum.

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.