Lash Lift – et naturligt look


Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker det mere naturlig look. Dine vipper vil få et smukt løft, hvilket gør at de ser længere og meget mere fyldige ud. Holder i op til 8 uger, hvor et nyt Lash Lift anbefales hver 4-6 uge for et optimalt resultat, da nye vipper vokser frem, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel, hvorefter der påføres Lash Lift perm gel i ca 6 min. efterfulgt af en neutraliserende creme i ca. 6  min. Vi anbefaler at vipperne farves, for at få optimale virkning af synlige lange og fyldige vipper.

Øjenvipper behandling

Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel, hvorefter der gives en nærende vippe olie, som  lukker skællaget, og plejer og blødgøre vipperne.

LashLift

425,-

LashLift inkl. farvning af vipper

495,-

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, derfor vil nogle ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at vente 3-4 uger efter, det er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan  ikke få returneret beløbet for et Lash Lift der ikke har taget ved.
Allergi: Kan du ikke tåle perm lotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke.

Bemærk: Kunden møder op til behandling uden øjen makeup. Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.