Vores Mærker


RevitaLash

RevitaLash blev grundlagt i 2006 af øjenlægen, Dr. Michael Brinkenhoff. Det originale koncept blev udviklet som en særlig gave til at opfylde de personlige behov hos hans kone, Gayle, mens hun var under behandling for metastatisk brystkræft. Gayle’s engang så smukke øjenvipper var blevet tynde og skrøbelige. Dr. Brinkenhoff ønskede at finde en måde at give Gayle’s øjenvipper udseendet af fornyet sundhed, styrke og skønhed – og dermed blev RevitaLash® skabt.

Vippeserum

Findes i 3 størrelser

1 ml til 2 måneders forbrug.

2 ml til 4 måneders forbrug

3,5 ml til 6 måneders forbrug

Vippeserumen påføres 1 millimeter fra vippekanten en gang i døgnet. Helst inden sengetid og på rene vipper.( brug ikke olie makeup fjerner)

Efter 3-6 uger kan man se man har fået længere, mørkere og tykkere vipper. Efter 3 måneder har man max længde på vipperne, men man fortsætter derefter med at bruge serummen hver 2 dag eller fortsætter uændret hver dag.

Brynserum

Findes kun i en størrelse

3  ml til 5 måneders forbrug.

Serummen påføres 1 gang om dagen, gerne om aftenen på rene bryn.

Brynene vokser langsomt og kræver derfor lidt tålmodighed, men de kommer.

Efter 12-16 uger vil man kunne se, at man begynder at have fine bryn. Den første serum man køber anbefaler vi bruges hver dag i alle 5 måneder. Nr 2 serum man køber, kan man nøjes med at bruge den hver 2 dag.

Revitalash serum er uden alkohol og olie kan anvendes selvom man  har kunstige øjenvipper på.

Kan anvendes efter øjenoperationer når stingende er fjernet.


dermaOXY

Derma Oxy er et danskt brand, udviklet, testet og produceret i Danmark, lanceret i 2009.

Derma Oxy’s behandlinger og plejeprodukter tilfører huden fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagen produktion.

Ved en Derma Oxy behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt undsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. Derved tilføres huden det aktive serum.

Serum’en er udviklet af ingredienser, der bibeholder hudens egen naturlige funktion og udskyder hudens ældningstegn.


Lycon

Lycon er et Australsk mærke, etableret af den internationalt anerkendte skøndhedsterapeut Lydia Jordane i 1978. Lycon voks er det foretrukne valg på de allermest eksklusice Spa og saloner i mere end 35 lande. Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanselige aromaterapi, leverer Lycon enestående resultater, idet den fjerner genstridigt hår helt ned til 2 mm.

Creative Play

CREATIVE PLAY™ Gel Polish er et 3-trins system med en tynd viscosity, som gør denne til det perfekte valg til at anvende ovenpå akryl og gelé.  Dine negle vil se flotte og velplejede ud og når det er tid til at fylde neglene op er det hurtigt at buffe af. Det er en tradetionel gel polish med den høje kvalitet fra CND™ Brandet. Farverne er formuleret med mikro pigmenter, som giver ultra-intensive farver med 10 forskellige finish, som gør det muligt at opnå et personligt look – med utallige muligheder for designs.

Shellac

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter.

Vinylux

CND VINYLUX™ er en prisvindende neglelak der holder i op til 7 dage, når du bruger VINYLUX™ Weekly Top Coat. UV-/LED-lampe behøves ikke, da laksystemet hærder i normalt dagslys, og fjernes nemt på 1 minut med acetonebaseret neglelaksfjerner. CND VINYLUX™ er et 2-trinssystem, da Base Coat er indbygget i lakken.


Mineralogie

Mineral makeup føles let og naturlig på huden. Mineralogies produkter indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer der virker direkte plejende og helende for huden, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud. Mineralogie beskytter mod solens skadelige stråler og forebygger fine linjer og rynker. Du får et naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød, samt super dækkeevne.

Mineralogie indeholder IKKE parabener, talkum, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer. Mineralogies naturlige farvepigmenter er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød. Mineralogie prioriterer miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

bareMinerals

BareMinerals er en makeup serie baseret på naturlige mineraler, hvilket gør BareMinerals til et af de reneste og mest naturlige makeup serier på markedet. Produkterne er udviklet ud fra mange års forskning i mineraler og deres betydning for hudpleje. BareMinerals produkter er lavet med særligt udvalgte mineraler, der giver en let langtidsholdbar makeup, som er dækkende og holder hele dagen. Desuden giver produkterne optimal solbeskyttelse, hvilket er vigtigt for huden.

BareMinerals mener, at makeup ikke udelukkende skal have kosmetisk effekt, men at den også skal pleje og nære din hud, hvormed BareMinerals skiller sig ud fra mange andre mærker. Alle BareMinerals produkter er baseret på 100% naturlige mineraler og er fri for konserveringsmidler, parfumer, emulgatorer, mineralolier, kunstige farvestoffer, parabener og andre negative stoffer, der kan medføre sensitiv eller uren hud.

Exuviance

Exuviance hudplejesystem er udviklet specielt med det formål at opfylde behovene hos personer, som ikke har brug for at gå til hudlæge, men som alligevel gerne vil udnytte fordelene ved medicinsk udviklet hudpleje.

Alle Exuviance-behandlinger udføres med et patenteret amfoterisk kompleks, som betyder, at alle kan tåle behandlingerne. Også følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. Vi laver en grund hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.