Massage af krop


Orientalsk Bambusmassage

65 min. 750,-

Massage med bambuspinde og ingefærolie. Der masseres med lune bambuspinde, som løsner muskelspændinger. Dine fødder smøres ind i menthol-og kamfer creme.

Bambus Massage er ideel både for mænd og kvinder.
Bamboo Behandling reducerer spændinger, stimulerer sanserne, reaktiverer cirkulationen, former figuren og udjævner huden. På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling som er ideel for sportsfolk.

Bamboo bio-ekstrakt, er en naturlig anti-age og giver elasticitet, tone og en silkeblød, jævn og strålende udseende til huden. En massage, der går i dybden, efterlader kroppen naturlig træt og med en følelse af ren velvære.

 

Hotstone massage

35 min. bagben/ryg 525,-
65 min. helkroppen 725,-

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psygisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.


Wellnessmassage

En klassisk massage hvor hele eller dele af kroppen arbejdes igennem. Det øger cirkulationen og er meget afslappende. Du kan vælge imellem flere forskellige olier, som også virker som en lækker bodylotion.

Wellness massage

25 min. 375,-

Ansigts massage

Wellness massage

30 min. 495,-

Ryg, nakke & skuldre

Wellness massage

60min. 795,-

Helkrops inkl. mentholcreme på fødder

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.