Spray Tan


Med en professionel og personlig spraytan, får du altid et flot og ensartet resultat, med en naturlig tan, som var du lige hjemvendt efter 1. uges solferie. Farven er helt naturlig og kommer fra et sukkerstof kaldt DHA. Farven holder i op til 5-10 dage.

For at opnå det bedste resultat, bør du peele din hud med en scrub eller en peelinghandske inden behandling. Mød altid op til behandling uden makeup, parfume, deodorant og creme/bodylotion, og kom i mørkt løstsiddende tøj.

Ønsker du at have undertøj på under behandlingen, vil vi anbefale at du tager noget mørkt på. Det er selvfølgelig også muligt at købe engangs trusser på klinikken til 3,- stk.

  • Lad farven sidde på i mindst 8 timer inden du går i bad, den må gerne sidde længere.
  • Det er meget vigtig at du undgår at svede de første 8 timer, da dette kan give ujævnheder.
  • For at bevare den flotte farve i længere tid, skal du holde din hud godt fugtet med bodylotion.

Gode råd til at få den flotteste spraytan der holder længst

  • Peel din hud hjemmefra før behandlingen-både ansigt og krop.
  • Ankom til behandlingen UDEN creme, deodorant, parfume og makeup på(mascara er ok)
  • Medbring mørkt og løst-siddende tøj til efter behandlingen.
  • Vent 8-10 timer efter behandlingen, med at bade- jo længere du venter, desto mørkere bliver din tan. Du kan sagtens vente med at bade til næste morgen. Farven fra bronzeren vil muligvis smitte lidt af på sengetøjet, men det går af i vask.
  • Undgå at svede med nylagt spraytan på, det er selvfølgelig ok efter første bad. 
  • Hvis du ønsker at din spraytan skal holde længst muligt, så hold dine bade korte og “kolde” og påfør bodylotion efter hvert bad. Samt undgå at skrubbe huden eller barbere.

Spray Tan – Enkelt behandling

250,-

Spray Tan – Klippekort (x5)

1.000,-

Klippekort med 5 behandlinger.


Få en lækker, naturlig kulør som holder i 5-10 dage uden skjolder/plamager. Vi bruger Copenhagentan-spraytan væske som har en delikat duft, er parabenefri og tilsat anti-age ingredienser. Der er 4 farver at vælge imellem- så der er en farve der passer til alles behov.

Book en behandling

Bestil tid online eller ved at ringe. Hvis du bestiller tid vha. Online Booking så kan du bestille tid senest 2 timer før ønsket behandling.

Hjerting Hudpleje © CVR. 37139122

Hjerting Hudpleje

Websitet vises til dig på en krypteret og 100% sikker SSL forbindelse.